Om SkifteBank.no

Slik er vår tjeneste

Skiftebank.no er et nettsted som enkelt skal hjelpe deg med å sammenligne priser og vilkår på lån og forsikring. Det vil bli enklere og enklere å bytte bank, besparelsene kan være store. Ambisjonen vår er å gi deg mer makt over din personlige økonomi og gode betingelser på lån og forsikring. Det beste av alt er at tjenesten er gratis.

Lån og forsikring utgjør de største utgiftene for folk flest. Samtidig opplever mange at det kan være vanskelig å forstå vilkår og muligheter, og i tillegg sikre at man får den beste avtalen med banken.

Bank og forsikring trenger ikke å være så vanskelige. Derfor har vi utviklet noen hjelpemidler som vi tror skal forenkle det hele. Du kan spare tid og arbeid ved å søke lån og forsikring hos flere selskaper samtidig som du forsikrer deg at du får de rentene som du fortjener med finansportalen.no.

Det hele er egentlig veldig enkelt. Du fyller ut søknadsskjemaet vårt og vi sjekker opp vilkårene hos mange banker og forsikringsselskaper elektronisk.

  • På forsikring vil du få opp priser og vilkår med en gang, og kan sammenligne og velge din favoritt online.
  • På boliglån får du opp en liste med de mest relevante bankene ut fra dine individuelle behov. Du velger hvilke banker du ønsker å bli kontaktet av for å diskutere vilkår og forhold ved lånet. Vi sender med informasjonen fra søknadsskjemaet til den eller de bankene du ønsker å gå videre med.
  • På billån får du svar så snart søknaden din er behandlet av den enkelte banken. Du trenger ikke å bli kontaktet av bankene for å få innvilget lånet, men kan gjøre vurderingen av hvilke tilbud som passer best for deg i ro og mak.

Konfidensialitet

Du kan også være helt sikker på at Skiftebank.no vil behandle dine opplysninger konfidensielt. Vi vil aldri lagre noen opplysninger som kan spores til deg

Kontakt oss

Send e-post: post@skiftebank.no